|
Çiğnememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 24 Dakika önce Saat 13:11 |
Hocam iyi günler kızım 28 aylık 2.5 yaş oldu boy 88 89 kilo 12900 hocam hala çiğnemiyor sabah bulamaç öğlen ve akşam çorba yatarken 300 ml süt beslenme bu kadar ve hocam kahvaltı özellikle cok zorluyor inanın bir yere cıkamıyorum ne tatil ne bir şey bulamam yüzünden hala öiğnemiyor sakızları lahmacunlar denedim yok aska çiğnemiyor yutmuyor maşallah zeki akıllı bir kız ama bu eksiklik beni yoruyor üzüyor vitamin alamıyor ne pilav ne ana yemek yok aç bırakmak işe yarar mı mesela sabah tek tek koysam yemeyecek zaten öğlene kadar aç mı kalsa bu sefer de kilo kaybeder bana yol gösterin ne olur yaz geldi dışarı corba taşımaktan bunaldım eline bir simit alsa yese inanın o bile yeter
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120608 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir! Unutmayın, burası Türkiye ve sizin gibi aileleri dolarndıracak pek çok sahtekar var!
" Çiğnemeyi" öğretiyorlar!! Hani çok seneler evvel bir Jiklet reklamı vardı!! "-Aç- kapa, aç,- kapa" diye onun gibi.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ümit baglanma oluyor sanırım benin gibi aileler çözüm için gidiyor hocam gitmedim ben gitmem de ama çözüm ne olabilir sadece beklemek mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120608 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece bekleyin. Bunlar "soya çekim" olup, her çocukta farklıdır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|