Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ailemiz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumailemiz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
betulkaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: ailemiz
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 18:17

merhaba..ben de bir yorum rica edebilir miyim?

oğlum 8 mayıs 2007, 13.30, istanbul-bakırköy
ben 10 mart 1978, 05.40 ,samsun
eşim 18 eylül 1970, samsun

şimdiden teşekkürler..
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 16:10
Orjinalini yazan: betulkaya betulkaya Yazdı:

merhaba..ben de bir yorum rica edebilir miyim?

oğlum 8 mayıs 2007, 13.30, istanbul-bakırköy
ben 10 mart 1978, 05.40 ,samsun
eşim 18 eylül 1970, samsun

şimdiden teşekkürler..

Merhaba Betül Hanım,
Ailenizde Balık ve Başak aksının izlerini görüyoruz karşılaştırmalı olarak baktığımızda. Sizin hem yükselen burcunuz hem de Güneş burcunuz Balık, Ay burcunuz Koç. Eşinizin burcu ise tam karşıtınız olan Başak. Ay burcu ise Koç. Yükselenini hesaplayamıyoruz doğum saatini bilmediğimiz için. Oğlunuzun ise Güneşi Boğa'da, Ay burcu Oğlak iken, Yükseleni 0 derece ile Başak'ta. Yükselen bizim hayata "merhaba" dediğimiz, ilk soluğumuzu alıp dünyaya adım attığımız anı simgeler. O da sıfır derece Başak ile başlamış evrendeki yolculuğunaSmile...

Oğlunuz hem hareketli, hem de duygusal yönden zengin bir insan. Sabırlı, alışkanlıklarına bağlı, gerçekçi, dayanıklı, pratik bir portre çiziyor. Becerikli biri olacak. Ancak iletişimle ilgili kendini doğru ifade edebilmesi ve karşısındakini önyargısız ve tarafsız dinlemesi şart. Kendisini en rahat yazılı olarak ifade edebilecektir. Yeniliklere uyum sağlamak, yeni fikirlere açık olmak konusunda sıkıntı yaşayabilir.  Sizde ise durum biraz değişik. Daha duygu dolu, heyecanlı, herşeyi biraz dürtüsel olarak yaşayan birisiniz. Zaman zaman duygularınızın aşırı baskısı ve ruh halinizdeki dalgalanmalar sizi yorabilir. Özgürlük ve bağlılık arasında, geleceğe yönelik arzular ve güvence ihtiyaçları arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Yine de heveslerinizi duyarlıkla yumuşatabilir, başkaları için hisettiklerinizi ifade edebilirsiniz. Tek sıkıntınız kolay hayır diyememeniz olabilir. İlişkilerinizde sıcak, destekleyici, özverili ve koruyucusunuz. Girişimlerinizi sağduyu ile dengeleyebilirsiniz. Ancak sizin de toprak vurgusundak eksiklik nedeniyle fiziksel ihtiyaçlarınızı göz ardı edebilecek, örneğin yemeyi içmeyi, dinlenmeyi unutacak durumlar içinde olmanız söz konusu. Kendinize mutlaka zaman ayırın. Yavaş ve keyifle yiyin, makul ölçülerde egzersizler yapın ve yaşamınızda düzenli programlarınız olsun. Siz gerçi doğal olarak yavrunuzu merak ediyorsunuzdur ama şunu söylemeliyim ki çok yoğun enerjilerle dolu bir doğum haritanız var. Umarım bir gün fırsatını bulur bir astrologa yorumlatırsınız. Burada ben ne kadar anlatsam da bir seansın ( sağlıklı yapıldığı takdirde ) iki saatten az sürmeyeceğinden ( hatta çok daha da uzun ) yola çıkarak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

Tekrar dönelim oğlunuza;..Canlı, neşeli, sevgi dolu, sevildikçe daha da tatlılaşan bir bebek olduğuna eminim... Onun en çok ihtiyaç duyacağı şey bol bol sevilmek, kucaklanmak, öpülmek ve en önemlisi ihtiyaç duyduğu anda yanında olduğunuzu hissedebilmesi. Yeteneklerinden emin olması ve bunları geliştirmesi önem taşıyacak kendisi için. Başarılı olmak, itibarlı olmak, toplumda iyi bir yerlere gelmekte bulacak doyumu. Ay burcu Oğlak olduğu için pek de kolay açamaz kendini kimseye. Temkinlidir, incinmek istemez. Zaten yükselen Başak onu bir miktar endişeli, kuruntulu yapacaktır. Herşeyi ince ince düşünüp hesaplayacaktır, öyle mi böyle mi diye.Wink Zeki biri. Sevdiği hobilerle uğraşmak, yaratıcı işler hoşuna gidecektir. Biraz utangaç olsa da sosyal aktivitelerde ilgi odağı olmaktan, sahnede olmaktan, yani dikkat çekici olmaktan keyif alacaktır. Onun için başkalarının gözünde nasıl bir yeri olduğu gibi konular önemli gözüküyor. Başkalarına göre yaşayacağını söylemek istemiyorum ama biraz etki altında kalabilir.

Yükselen Başak olarak detaycı, herşeyden haberdar olma eğilimindedir. Başak Merkür tarafından yönetilir. Yani aklımız, mantığımız, muhakeme tarzımız ön plandadır. Yalnız oğlunuzun doğum haritasında Merkür'ün hem uyumlu hem de sorun yaratabilecek bir kaç önemli açısı var. Buna göre konsantrasyona dikkat çekmek istiyorum. Bir şey düşünürken aklına başka bir şey gelip dağılabilme ihtimali var. Gereksiz kaygılar yapabilme gücünü azaltmamalı. Aşırı tedbir veya başarısız olurum korkusuyla hiç risk almadan, kendi düşüncelerini dile getirmekten kaçınabilir. Onu bol bol yüreklendirin. Zaten çok akıllı ve zeki. Ama kendi kendini çok fazla eleştirmesi, ille de yaptığı herşeyin kusursuz olması için çıtayı yüksek tutması, yüksek beklentilerinin olması onu zorlayabilir.  

Aile olarak genel hatlarıyla birbirinizi anlayacak, dengeleyecek, ufak tefek anlaşmazlıkların üstesinden gelebilecek bir uyumunuz olduğu görülüyor. Babası oğlunuzu motive edebilecek, onu yönlendirebilecek, birlikte pek çok aktivitede bulunabilecekler.

Sizinle oğlunuzun kompozit haritanızı çıkardığımda, aranızda hayat felsefesi ve dünya görüşünüz ile ilgili olarak hoş bir uyum ve paralellik olduğu anlaşılıyor. Çok güçlü bağlarla birbirinize bağlısınız. Birbirinizi anlamanız kolay.

Yavrunuzla birlikte mutlu, keyifli, paylaşımlarla dolu bir ömür diliyorum güzel ailenize.

Sevgi ve selamlarımla...

Düzenleyen Gamze Özşahin - 16 Nis 2008 Saat 17:03
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.