Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ikizler annesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumikizler annesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pinara80 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: ikizler annesi
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 16:33
merhaba gamze hanım ben 22 nisan dogumluyum boga burcuyum esim 20 ocak oglak oglumda 5 haziran ikizler sizce bizim aile uyumumuz nasıl?birde ikizler olan oglum karekter yapısı nasıl
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2008 Saat 13:44
Orjinalini yazan: pinara80 pinara80 Yazdı:

merhaba gamze hanım ben 22 nisan dogumluyum boga burcuyum esim 20 ocak oglak oglumda 5 haziran ikizler sizce bizim aile uyumumuz nasıl?birde ikizler olan oglum karekter yapısı nasıl

Merhaba,

Siz bir Boğa burcu insanı olarak huzuru bulmak ve onu korumak isteyen bir yapıdasınız. Hayatınızda maddi manevi güvence ihtiyacı ve istikrar önemli. Eşiniz ise bütün bunlara cevap verebilecek bir burçtan. Sorumlu, güvenilir,  hayatta hedefleri olan, saygın olmaya önem veren, güvenilir bir Oğlak. Anlaşılan sizin eve hareketi İkizler olan oğlunuz getirecek. Wink Tabii ki uyum için pek çok hususun bir arada ince ince değerlendirilmesi gerekir. Bunun için saatler süren çalışmalar ve analizler yapılmalı. Ama en ana hatlarıyla durum budur.
İkizler bu dünyaya merak duygusuyla gelmiş olan insanların burcu. Hani sürekli "Bu ne?"diye soran çocuklar var ya, işte onlardan diyebiliriz. Ama hayatta en çok neerak etmesi gereken şeyin veya kişinin kendisi olduğunu anlaması gerekiyor. Ben ne isterim, ne düşünürüm, benim için ne önemli, ne değerli gibi soruları zaman içersinde yaşı ilerleyip olgunlaştıkça kendi kendisine sormalı... İletişim, haber toplama onlar için çok önemli. İkizlerin ilkesi tarafsızlık olmalı. Yani topladığı bilgiyi tarafsız bir şekilde aktarabilmeli.Çok yönlü, becerikli, aynı anda pek çok şeyle ilgilenebilen biri olabilir. Ama bu onu meraklarında yüzeyselliğe de götürebilir. Çünkü çabucak hevesini alıp canı sıkılabilir. Dikkat ve enerjisini dağıtma ihtimali var. buna dikkat etmek gerekebilir.

Mutluluk, huzur ve neşe diliyorum güzel ailenize.

Sevgilerimle. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.