|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurburcu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 11:53 |
bebeğim 10 günlük.doktora götürdügümüzde bebegin 160ml annesütü içmesi gerektiğini söledi.benim sütüm yetersiz geldi ve mama takviyesi yapmamız gerekiyo.bende mama vermek istemiyorum.acaba bebegin doyup doymadıgını nasıl anlarım
|
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4685 |
![]() |
hemen pes etme .1 aylık olunca aşıya gıdıcen ya .o zamana kadar her istediğinde emzir.sütüm yetiyomu diye düşünme (banada sütüm yetmıyo gibi geliyodu ama oğlum 1100kg almıştı)..bol sıvı iç ve dınlen hemen mamaya başlama ilerleyen aylarada sütün daha cok olacaktır emin ol..ayrıca ''süt yapan yiyecekler ''topiği belki bana yardımcı olduğu gibi sanada yardımcı olur..mutlaka bır bak olur mu!!
![]() |
|
![]() |
|
nursena ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2009 Konum: Hüseyin Ahmetle Durum: Aktif Değil Puanlar: 2797 |
![]() |
evet bende hemen mamaya başlama derim.ilk başlarda sütün az gibi gelebilir,zamanla artacaktır.beslenmene dikkat et,sıvı alımını artır.
|
|
![]() |
|
nurten... ![]() Altın Üye ![]() bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4445 |
![]() |
bebeğinin kakasını kontrol et canım sitemizin doktru kadir bey eğer bebek top top kaka yapıyorsa aç demektir der herzaman ama eğer cıvık kaka yapıyorsa o zaman korkma
birde sütünün artması için günde 3lt sıvı tüketirsen inan çoğalıyor
hemen moralini bozma kolay gelsin canım
|
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3091 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15584&PN=1&title=anne-sutu-ve-emzirme
burayada bir göz at derim |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8591 |
![]() |
bol su ve dinlen ilalin verdiği topiği oku mama hemen verme... hatta ilk 1 hafta kendini dene bebeğin her ağladığında ilk meme ver 1 haftanın sonunda sağlık ocağında tarttır kaç gram aldığını kontrol et diğer haftada aynısını yap iki hafta arasında kilo alımı nasıl takip et... ona göre karar verirsin... mama hemen verirsen bebek seni emmek istemez...
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3091 |
![]() |
evet...evet...ayak uydurmuşsun değişen düzene... ![]() ![]() konuyu dağıtmadan bişey yazıp çıkcam ![]() ben Eylülün çok ağladığı dönem hergün gidip tarttırıyordum...sağlıkocağıda dibimizde ![]() |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|