Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yeni dogan bebegin doydugu nasıl anlaşılır
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyeni dogan bebegin doydugu nasıl anlaşılır

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurburcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: yeni dogan bebegin doydugu nasıl anlaşılır
    Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 11:53
bebeğim 10 günlük.doktora götürdügümüzde bebegin 160ml annesütü içmesi gerektiğini söledi.benim sütüm yetersiz geldi ve mama takviyesi yapmamız gerekiyo.bende mama vermek istemiyorum.acaba bebegin doyup doymadıgını nasıl anlarım
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4685
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 11:59
hemen pes etme .1 aylık olunca  aşıya gıdıcen ya .o zamana kadar her istediğinde emzir.sütüm yetiyomu diye düşünme (banada sütüm yetmıyo gibi geliyodu ama oğlum 1100kg almıştı)..bol sıvı iç ve dınlen hemen mamaya başlama ilerleyen aylarada sütün daha cok olacaktır emin ol..ayrıca ''süt yapan yiyecekler ''topiği belki bana yardımcı olduğu gibi sanada yardımcı olur..mutlaka bır bak olur mu!!Clown
Yukarı Dön
nursena Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 2797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 12:39
evet bende hemen mamaya başlama derim.ilk başlarda sütün az gibi gelebilir,zamanla artacaktır.beslenmene dikkat et,sıvı alımını artır.
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4445
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 12:57
bebeğinin kakasını kontrol et canım sitemizin doktru kadir bey eğer bebek top top kaka yapıyorsa aç demektir der herzaman ama eğer cıvık kaka yapıyorsa o zaman korkma
birde sütünün artması için günde 3lt sıvı tüketirsen inan çoğalıyor
 hemen moralini bozma kolay gelsin canım
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 13:06
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 22:46
bol su ve dinlen ilalin verdiği topiği oku mama hemen verme... hatta ilk 1 hafta kendini dene bebeğin her ağladığında ilk meme ver 1 haftanın sonunda sağlık ocağında tarttır kaç gram aldığını kontrol et diğer haftada aynısını yap iki hafta arasında kilo alımı nasıl takip et... ona göre karar verirsin... mama hemen verirsen bebek seni emmek istemez...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 22:51
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

bol su ve dinlen ilalin verdiği topiği oku mama hemen verme... hatta ilk 1 hafta kendini dene bebeğin her ağladığında ilk meme ver 1 haftanın sonunda sağlık ocağında tarttır kaç gram aldığını kontrol et diğer haftada aynısını yap iki hafta arasında kilo alımı nasıl takip et... ona göre karar verirsin... mama hemen verirsen bebek seni emmek istemez...

evet...evet...ayak uydurmuşsun değişen düzene...ClapClap

konuyu dağıtmadan bişey yazıp çıkcamBig smile

ben Eylülün çok ağladığı dönem hergün gidip tarttırıyordum...sağlıkocağıda dibimizdeLOL
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.