Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Yenidoğan
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Amip Kist
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAmip Kist

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eymenasaf24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eymenasaf24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Amip Kist
    Gönderim Zamanı: 12 Nis 2015 Saat 21:22
kadir bey merhabalar oğlum 30 günlük ve bundan 5 gün önce bir özel hastanede bu teşhis konuldu ve serum tedavisi yapıldı flagyl verdiler ve ayrıyetten 3 saatte 30 cc antibiyotik verildi oğluma bir bebeğe bu kadr yüksek dozda antibiyotik vermek normalmi ve dün itibariyle çıkışımız yapıldı ama hiç bir gerileme yok ve şurup verip kullanmamızı söylediler oğlum sancılı ve yeşil ishal şeklinde tuvaletini yapıyor ve sürekli inliyor acı çeker gibi ne yapacağımmızı şaşırdık yardımlarınızı bekliyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120635
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2015 Saat 07:10
30 gunluk bir bebekte; AMIP OLMASI IMKANSIZDIR.... Bunlar resmen sahtekarlar....
YESIL KAKA= Cok yeme.....
Hasta olsa, degil kilo almak, mevcut kilosunu bile muhafaza edemezdi. halbuki sizin cocuk, kilo aliyordur...
SAKIN, bu sahtekarlara para kaptirmayin...
Acik acik ve alenen soyluyorum... BUNLAR RESMEN SAHTEKARLAR... Hemde, laboratuvari, Doktoru ve Hastane patronu ile tam tesekkullu Sahtekar cetesi.. Bunu kendilerine aynen soyleyin...
Keske, yazilarimi okumus olsa idiniz. 6 seneden beri anlatiyorum.. Bunlar resmen CETE!!!!
Beslenme aralarini acin ve zorlamayin, kaka hemen duzelecektir... Cok yiyen bebeklerde gorulen, normal bir durumdur. Boyle ASSAGILIK, NAMUSSUZ hastaneler sizi soyuyorlar.. Kendilerine aynen iletin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.