|
Covit mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 41 Dakika önce Saat 17:43 |
Hocam merhaba 11 nisan da bademcik ve lenflerim şişti dışarıdan bile şişliği boynumdan belli oluyordu.Hastaneye gitmeden evde bal limon sıcak su buharı iliadin halletmeye çalıştım 1 hafta sonra bademciklerim indi fakat bu sefer ciğerlerim ötmeye başladı balgamlı öksürük burun akıntısı kulak ağrısı eklem ağrısı halsizlık devam etti. Son 10 gündür koku kaybı var.Tat var.koku gitti, hocam ciğrlerim çok ağrıyor sırtımın ağrısı beni cok zorluyor neredeyse 1 aydır çok zor günler geçiriyorum.Ne yapayım hocam ciddi bir durum olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir şey yapmayın. Covid'de bir cins Gripal enfeksiyondur.
İlk çıktığında; öldürücü idi, ama bu gibi genç virüsler zamanla mutasyona uğradıklarında, DAİMA ölümcül etkileri azalır ve bulaşıcılık özelliği artar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|