Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kuşlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kuşlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kaytug Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 134
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaytug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kuşlar
    Gönderim Zamanı: 8 Saat 41 Dakika önce Saat 16:55
Merhaba hocam. Mutfak balkonunda kombi dolabının üstünde kutu vardı içine güvercinler yuva yapmislar. Şuana kadar dikkatimi cekmemisti açık balkon oldugun için ara ara konup gidiyorlardı. Bugün yavru kuş sesleri duydum bı baktım iki tane yavru kuş.hocam sorum şu,  güvercinlerin kurumuş dişkilarindan hava yoluyla evin doğalgaz tahliye deliğinden ya da açık pencereden içeri bu diskilar içeri girerse hastalık yapar mi. Çünkü çok pislemisler .Nette kriptokokoz ornitoz vs seyler yazıyor. Yuvayı bozacak değilim ama aklıma takıldi .

Düzenleyen kaytug - 8 Saat 29 Dakika önce Saat 17:07
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 28 Dakika önce Saat 17:08
Yok artık! O kadar da değil! 
İnternetteki "Türkçe" sağlıkla ilgili yazıları okumayın. 
Tamamı sizleri korkutup, doktorlara koşmamız için yazılıyor. 

Yukarı Dön
kaytug Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 134
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaytug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 33 Dakika önce Saat 20:03
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Yok artık! O kadar da değil! 
İnternetteki "Türkçe" sağlıkla ilgili yazıları okumayın. 
Tamamı sizleri korkutup, doktorlara koşmamız için yazılıyor. 

Anladım hocam. Kriptokokoz güvercin diskilarinin kuruyup toz olup solununca ciğerlerde hastalık yapar diye okudum. size sordum siz daha iyisini bilirsiniz diye .çok teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 16 Dakika önce Saat 22:20
EĞER, kuş kafesı yatağınızın üstünde olursa, olur!! Yoksa Eminönü meydanında dolaştınız diye hastalık 
olmuyor.
Ayrıca da bu hastalıklar, olduğunda; Sağlık Bakanlığına ihbarı mecburi hastalıklardır. Senelerden beri hiç
 öyle bir ihbar yok! 
İhbarı kesinleşen ve kayda geçen hastalıklar ayrıca Dünya Sağlık Örgütüne de bildirilir ve bu bilgiler,
haftalık MMWR dergisindeki harıtada gösterilir. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.