Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Oyunlar & Oyuncaklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeklerimizle Oynadığımız Her Oyunu Anlatalım...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebeklerimizle Oynadığımız Her Oyunu Anlatalım...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 131415
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2358
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2010 Saat 23:06

iki buçuk yaşındaki oğlumla renk bumaca oyununu çok sık oynarız. ben ona kırmızı araba getir mavi araba getir.vs renkleri kullanarak komut veririm oda getirir öperim yanağından

daha sonra iki oğlumla birlikte diğer oğlum 1 buçuk yaşında genelde saklambaç yakalama,kitap okuma. boyama ve ali babanın çiftliği oynarız ben hayvan isimleri söylerim onlar seslerini çıkarır.bundada oldukça başarılılar

yumuşak sert oyunu oynarız. yumuşak oyuncak getir sert oyuncak getir gibi

büyük küçük oyunu oynarız. büyük araba getir küçük araba getir

yukarı aşağı oynarız yukarı dediğim zaman ayağa kalkar aşağı dediğim zaman çömeliriz.bu oyunda bazen çamura yatıp kafalarına göre davranırlar

kreşe göndermek istemediğim için tüm eğitimlerini evde vermek istiyorum bu nedenle oynadığımız oyunlar hep eğitici öğretici tarzda.

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2010 Saat 01:15
Şimdilerde en çok oynadığımız oyun doğru yanlış oyunu. Ama yanlış sesini hani şu tv lerde çıkan sesler gibi düşünün bozuk kapı sesi gibi. O sesi ben yapınca bayılıyor ve ağladığında bile o sesi yapınca çok eğleniyor.LOLLOL
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2010 Saat 10:33
genelde oyuncak küplerinin ustundekı resımlerı buluruz, resım yapıyoruz saklambac oynuyoruz alt komsu duymasın yakalamaca oynuyoruz bugunlerde bıde futbola basladık tek kale mac yapıyoruzLOL
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2010 Saat 12:23
Biz de bu aralar şu araba filminin kartlarına takıldık..Ordaki bütün arabaları öğrenmiş tek tek söylüyor....Kartları 3*2 yere diziyorum sonra teker teker kartları ters çeviriyoruz...İstediğim arabanın kartını hatırlayıp açmasını istiyorum..Bir nevi hafıza oyunu...
(27 aylık)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 131415
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.