Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120650
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2009 Saat 12:33
Olmayan hastalığı, en sonunda kurcalaya kurcalaya olur hale getireceksiniz. Başınıza gelenler, tam bir "saçmalıklar  komedisi"... 8-10 lökosit görülmesi kız çocuklarında normaldir. Koloni sayısının 100 000'in altında olması, dışardan mikrop bulaşmış anlamındadır. Zira siz kız çocuğunun altını idrar alırken "sterilize" edemezsiniz.. Mutlaka bulaşma olur. Augmentin, karaciğerde parçalanan bir ilaçtır. İdrar ile atılması çok az olduğundan, İYE de bir işe yaramaz. Sonda ile mikrop bulaşması çok büyük bir ihtimaldir.. BAKIN İDDİA EDİYORUM... Siz o laboratuvara "idrar görünümünde " çay suyu gönderin onda bile lökosit görecekler...Siz hiçbir zaman İYE geçirmediniz...  Daima "NİTRİT" değerine bakın. Nitrit "negatif" ise, hiçbir şey yok demektir.  Mikroskopta ne görürlerse görsünler.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 18 Eki 2009 Saat 12:34
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.