Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yalancı emzıge nasıl alıstırırcam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyalancı emzıge nasıl alıstırırcam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 430
Mesajın Direkt Linki Konu: yalancı emzıge nasıl alıstırırcam
    Gönderim Zamanı: 13 Kas 2009 Saat 15:33
arkadaslar oglum 14.5 aylık gulmeyın sakın ama onu yalancı emzıge alıstırmak zorundayımTonguenedenı ıse onu memeden kesmek ıstıyorum cunku oglumun kılo alımı az sutum yok ancak az bısı gelıyordur oda ıstahını kesıyor ve cocuk yemek yemıyor.hemde calısmak ıstıyorum.benım oglan canı sıkıldıgında moralı bozuldugunda agladıgında dustugunde falan hanı yalancı emzıgı verır susturursunuz ya oda bana saldırıyor karnı ac olmasa bıle mutlaka susturma yontemımız ben ve cıcıklerım.ona bu alıskanlıgını unutturmanında tek yolu yalancı emzık hem reflusude var reflı ıcın yalancı emzık cok faydalıymıs.cocugun ruh aclıgını gıdermesı ıcın baska bı arac onerebılecek olan varmı napmalıyım saskınım.
Yukarı Dön
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2009 Saat 17:52

Valla ben zamanında alıştırsam mı alıştırmasam mı diye başlık açmıştım. sonrasında alıştırdım ama sadece uykuya dalacakken veriyorum. Ama öyle akıllılar ki meme aklına düştüğünde emziği fırlatıp atıyor ve meme verince iki cok cok yapıp uykuya dalıyor.Açlığından değil yani. Meme başka emzik başka onlar için:),Yani ille de meme istiyor. Bu vakitten sonra biraz zor alıştırısın. Bence memeden ayırma yöntemleri için açılan forumlara bir bak istersen:)

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2009 Saat 18:42
hımmm sanırım bu cocugu memeden ayırmak fazlasıyla zor olacak ne bıberon kullanıyor ne emzık bısıyın yardımı lazım hem ona hem bana
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2009 Saat 13:48
canım emziğe alıştırmak ne kadar doğru ben çok emin değilim..reflüye belki yararı olabilir ama uzun süre kullanacağı düşünülürse tamda diş çene gelişiminde istenmeyen sonuçlar doğurmasın..

canım sen ödül olarak veriyorsun memeyi yavrunda bundan şikayetçi dğeil kullanıyor bunu...dikkatini dağıtmayı dene..ağladığı zamanlarda aç değilse memeyle oynamasına izin verme..kolay değil ama imkansızda değil...ben meme için değil belki ama istediği bir şeyi unutturmak için dikkatini başka yöne kaydırıyorum ..aaaaaa kuşmu gelmiş acaba hadi bir bakalım diyorum ..yada garip garip sesler çıkarıp gülmesini sağlıyorum oyuna daldırıyorum unutuyor maşalalh..

sende buna benzer şeyler denesenn..yada deniyorsunda sonuçmu alamıyorsun..

memeden hepten kesmek istiyorsanda cnm....dikkatini dağıtmaktan öte farklı şeyler yapman gerekebilir..ama bence emziğe alıştırmak olmamalı bu...tabi bu benim görüşüm..

oğlumda ne biberon ne emzik almadı hiç..özellikle uyuturken zorlanıyorum ama yinede alıştırmayı düşünmüyorum..bırakması çok zor oluyor çünkü..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2009 Saat 23:44
ya nebılım belkı emzıge alısırsa memeyıde bırakırsa bıberonada alısır sut ıcer dıye...yanı cocuk normal sutu ıcmıyor dıye muhallebı tarzı beslemek zorunda kalıyorum buda sıkıyor onu.sut ıcse emmeyıde sadece geceye bırakabılsek no problem ama yok ıste her turlu denedım ıcmıyor uykuda bıle ıcmıyor.oysa ıcse sabahları bıskuvılı karısık sutlu mama yerıne benımle bırlıkte kahvaltı etmesını ıstıycem ama o sekıldede sutu ıcmemıs oluyor.ben kahvaltıda cay ıcmıyorum sadece sıt ballı ve dıgerlerı.benı ornek alsa babamız erken cıkıyor gormez cay may ılerde belkı ıcer ama ozamanda benım ıcın gec olucak calısmak ıstıyorum gozum arkada kalsın ıstemıyorum.ımdaaat oluyorum her an emmek ısterken.Tongue
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.