Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeği 18aylık olan anneler yardımınıza ihtiyacım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeği 18aylık olan anneler yardımınıza ihtiyacım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2008 Saat 21:40
canım benim oğlumda 19 aylık ama konuşmuyor sadece anne baba mama memem,fütLOLfuuLOLdede,diyor o kadar ama işaretlerle  her istediğini anlatıyor erkek çocuklar daha geç konuşuyor zaten çok normal sadece ısırmasını önlemeye çalış huy kalmasın eltimin ikizlerde 18 aylık olduklarından beri ısırmaya başladı, birbirlerini mosmor yapmışlar ısırmaktan çok üzüldüm gerçektende kolları yuvarlak yuvarlak diş izleriyle dolu mosmorCrybu aylarda oluyor malesef sinirlenip ya ısırıyorlar yada vuruyorlar. benim oğlumda çok şükür yok, ilk dişlerinde  başlarda ısırıyordu şimdi kalmadıSmile
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2008 Saat 14:04
çok şaşırdım valla ayşegülcüm  dil eğitimi alması gerektiğini önermelerine bizim doktorumuz daha yeni dedi çocuklar konuşma gelişimlerini 3 yaşına kadar tamamlıyorlarmış o yüzdn başka çocuklarla kıyaslayıp  kafana takma sakın dedi şuan benim kızımında kelime dağarcığı birz genişledi ama resmen konuşan bebeklerde duydum 15 aylıkken o yüzden üzme sende kendini birde merak ettim iremi sürekli götürdüğün bir dr varmı kime götürüyorsu varsa
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 14:40
Benim kızım da 17. ayına girecek, bir çok şeyi söylüyor ama bence her bebeğin gelişimi farklı, saenin bebeğin o kadar büyük değil ki, bence endişe edilecek bir durum yok güzelim, canını sıkma Clown
Yukarı Dön
selin1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 240
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 18:06
canım diğer arkadaşlarında söylediği gibi her çocuğun gelişimi farklıdır.Bir arkadaşımın oğlu 2 yaşında ve hala anne baba gibi bir kaç kelimeyi kullanabiliyordu,doktorunun ona üzülmemesi gerektiğini,her çocuğunun gelişiminin farklı olduğunu,eğer hiç kelime söyleyemeseydi o zaman sorun olabilir dediğini hatırlıyorum.Isırmasına gelince benim kızım 21 aylık 3 kelimeli cümleler kurabiliyor fakat istediği bir şey olmadğı zaman inanılmaz bağırıyor ve dün omzumu o kadar kötü ısırdı ki diş izleri hala duruyor Smile zamanla büyüyecekler merak etmeyin.sizi ve minik meleğinizi öpüyorum Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.