|
lenf bezi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emrah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2023 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Saat 2 Dakika önce Saat 03:11 |
Kadir bey merhaba benim boynumun sağında 5 6 yıldır bulunan şişmiş bir lenf bezi var 2020 yılında genel cerraha gittim önemli bişey olmadığını söyledi ama yinede almamız gerektiğini söyledi fakat ben aldırmak istemedim bu lenf bezim zamanla biraz daha büyüdü bende geçtiğimiz ay üzerine Hint yağı sürdüm bir ay kadar ondan mı oldu bilmiyorum ama önce şanki içinden çok çok az bir akıntı oldu sonra hassaslasti kizardi ve dokununca ağrımaya başladı bir tık daha şişti bende elimde var olan Augmentin 1000 gr antibiyotik den kullanmaya basladim şuan yarıya geldim kızarıklık biraz azaldı ama hala hassas dokununca ağrı oluyo eğer geçmezse ignede kullanmalımiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Hint yağı" da NE?? Kurcalama sonucunda, o beze iltihaplanıp, abseleşebilir ve ameliyat gerekir.
Tekrar gösterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|