|
ek gıda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zynpaydnn_ ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2025 Konum: samsun Durum: Aktif Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynpaydnn_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 23:32 |
hocam merhaba, ek gıdayla ilgili mesajlarınızı okurken çocuğun ihtiyacı yoksa hemen 6 ay oldu diye ek gıdaya başlanmaması gerektiğini, hastalarınızda 2 yaşa kadar sadece anne sütü ile besleyenlerin olduğunu okudum, makalelerinizi de karıştırdım ama bu konuyla ilgili bilgi göremedim, benim de kızım 7 aylık 64 cm 8 kg, bi kaç yiyeceğin tadına baktırmıştım sadece, malum türkiye pestisit kullanımında avrupa birincisi, ne vereceğimi bilemedim o yüzden ve bu yazılarınızı da görünce bıraktım tadım yaptırmayı, sadece emziriyorum, 1 yaş sonrası işe başlayacağım en azından o zamana kadar sadece anne sütü alsın istiyorum, öneriniz nedir hocam, kendi beslenmem açısından, takviyeye gerek var mı (bugün ilk defa burdan okuyarak dvit ampul içtim) bebeğin tahlillerini ne zaman ne sıklıkta yaptırayım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O "pestisid" palavralarına kanmayın. Onlar, Avrupa Birliği devletlerin, Türk ürünü almak istemediklerinde
kullandığı bir metod. Şimdiye kadar tüketenlerde bir şey mi olmuş?
|
|
![]() |
|
zynpaydnn_ ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2025 Konum: samsun Durum: Aktif Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynpaydnn_
bağımsız laboratuvarlar tarafından yapılan analizler de paylaşılıyor hocam, gerçekten çok yüksek oranlarda tarım zehri kullanılıyor,zaten çevremizdeki köylü tanıdıklarımızdan da görüyoruz, kafalarına göre kilolarca kimyasal alıp ürünlere sıkıyorlar
-ek gıdayla ilgili bilgilendirirseniz çok sevineceğim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sebze ve meyvaları iyi yıkayın. Kabuğu soyulabilenlerin (elma armut gibi) kabuğunu soyun.
Üzüm, Çilek, Kirazları yıkayın ve 1-2 saat suda bekletin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynpaydnn_
aynen öyle yapıyorum hocam teşekkür ederim önerileriniz için, diğer soruma da cevap verirseniz çok mutlu olacağım, bebeğim 7 aylık sadece anne sütü ile 1 yaşına getirmek istiyorum, sonrasında işe başlayacağım için ek gıdaya geçerim maalesef, bu süreçte neye dikkat etmeliyim, bebeğe ne zaman ne sıklıkta tahlil yaptırmalıyım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|