Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - solunum hızı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

solunum hızı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zynpaydnn_ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zynpaydnn_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: solunum hızı
    Gönderim Zamanı: 17 Saat 52 Dakika önce Saat 23:16

hocam merhaba bir şey sormak istiyorum

kızım 7 aylık, geçen hafta ablası gripti yönlendirmelerinizle atlattık ama bebeğe bulaşmış oldu, bir haftadır öksürüyor, sıcak buhar burna sf ve yatağa cold mix damlatıyorum ama artık ateşleri de olmaya başladı müdahale etmiyorum, götürsem hemen bronşit diyip ventolin verecekler, bronşitin tedavisi yok dediniz evde bu dediklerinize devam edeceğim ama 3.5 aylıkken de bronşiolit (öyle dediler) oldu ve o zaman solunumu 90lara çıktı ve çekilmesi de vardı, yatış yaptık ve 10 kalem ilaç kullandı, evde yüksek solunumla bekletip çocuğu pnomotoraks yaparım diye çok endişeleniyorum  sorum şu 

-yine solunum bu kadar çok artarsa çekilmeleri olursa ne yapacağım,nasıl müdahale edeceğim bunu düşünmekten uykularım kaçıyo :(

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120716
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 41 Dakika önce Saat 09:27
"pnömotoraks mı" yaparsınız!!!! Hadi canım sende! Birisi sizi fena makaraya sarmış. 
Zaten 10 kalem ilaç kullanmalarından ne MAL oldukları ortada. 
Sadece benim dediklerimi uygulayın.
Pnömotoraks, tedavi edilmeyen Zatürre durumlarda nadiren olabilir (bilhassa Stafilokok enfeksiyonlarında)
görülür.  Bu durum da son derecede nadir görülen ve ağır tablosu olan bir durumdur. 
Pnömokok zatürresi deseniz, KPA aşıları yapılmadı mı?? Aşılı çocukta bu zatürre niye olsun?

Yukarı Dön
zynpaydnn_ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zynpaydnn_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 51 Dakika önce Saat 12:17
tamam hocam, çok teşekkür ederim tavsiyelerinize uymaya devam ediyorum, içimi rahatlattınız 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.