|
Alerji/döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Saat 45 Dakika önce Saat 21:58 |
Merhaba hocam yeğenim için bi sorum olacaktı. 32 aylık 96cm 17.5 kg. Geçen hafta kreşte öğlen uykudan ani olarak uyanıp kusmaya başladi. Annesi eve getirdikten sonra da aynı gün 2 defa daha kustu. İshal yok bulantı ve karın ağrısı var. Daha sonraki 2 gün hiçbir sorun yok. 3. Gün ise öğleden sonra ateş başladı. Gece 40.8 derece olup çocuk da durmayınca ateş düşürücü verdim fakat gece 39un altına ateş düşmedi. En son sabah 38.5a kadar düştü. Acilde kan ve idrar aldırdım kan ve idrar sonucu da ekte. Klamoks antibiyotik kullandık ilk dozu verdikten hemen sonra ateş tamamen düştü ve hiçbir sorun kalmadı fakat tedbiren antibiyotiğe 5 gün devam ettim. Bugün antibiyotik bırakalı 4 gün oldu ve sabah göbeğinde hafif kızarıklıklar başladı. 15 dk sonra yanağında da çıkmaya başladı sonra kollarında derken sabahtan akşama kadar artarak devam ediyor. Kaşındığını söylüyor. Bunun dışında şuan hiçbir sorunu yok arada bi karnım ağrıyor diyor sadece.Doktora götürdüm alerjik gibi durduğunu söyleyerek zaditen şurup verdi 1 doz verdim fakat iyileşme olmadığı gibi artmaya devam ediyor. Şuanda sırtı karnı kolları ayakları bacakları ensesi tüm vücuda yayılmış durumda. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle "allerji" değil.
5. Hastalık değil, 2 yaşından sonra olmaz. 6. hastalık değil, yüzdeki döküntü "Kelebek kanadı gibi olurdu. O sahtekar laboratuvar, 32 aylık çocuğun kan değerleri yanına, "Erişkin Referans Aralıklarını" yazmış. Bu PUŞTLAR genellikle doktorlarla çete halinde çalışırlar. Bilhassa Hastane içi laboratuvarların tamamı böyle çalışarak milleti dolandırırlar. Bu yaş için, WBC, 15.5 üstüne antibiyotik gerekir. Sizde WBC normal. Zaten CRP sahtekarlığı da sırf bunun için uydurulmuştur! Bu döküntüler ilaç döküntüsü. Verilen bütün ilaçları kesin, hiç doktora gitmese idiniz çocuk daha çabuk iyileşirdi. Zaten; daha ilk ölçek Klamoks dan sonra iyileşmesi de, antibiyotiklik bir durum olmadığını gösterir. 1 günde iyileşme hali bir tek Streptokoklara mahsustur ve bu hastalıklarda BU YAŞTA OLMAZLAR! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 8 Saat 40 Dakika önce Saat 09:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|