|
Geçmeyen ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 34 Dakika önce Saat 00:15 |
Hocam merhaba 7 yaş çocuğumun 6 gündür yüksek seyreden ateşi var. Baştan beri başka bir semptom yoktu sadece 2 gündür çok hafif öksürük var. Ateşi hep 39-40 arası. Grip diye düşündüm burun akıntısı vs olmamasına rağmen ve arada sadece çok sayıklayıp titremeye başladığında ateş düşürücü verdim. Duş aldırdım vs ama artık yarın 1 hafta oluyor ateş hâlâ 39-40 arası. Doktora gitmedim bugün geçer yarın geçer derken artık ne olmuş olabilir
|
|
![]() |
|
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
![]() ![]() ![]() ![]() |
İştahsız bir haftadır günlük yediği öğün miktarı belki 1 çay bardağı yoktur. Ve çok halsiz sürekli uyumak istiyor uyukluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ateş+Pas+Koku baktınız mı? Yazılarımı NİYE okumuyorsunuz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Yazılarınızı okuyorum hocam, ateş ve koku var ama pas yok dilinde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip!! Sakın antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|