|
Test sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 37 Dakika önce Saat 13:58 |
Iyi günler Kadir bey. Kendim icin sizi rahatsız ediyorum. 38 yaşında kadın. Mide agrısı ve bulanti oldugu için doktora gittim. Pazartesi endeskopi yapılacak. Bugünde kan verdim birkac deger yuksek çikmiş. 5 yıl once hepatit degeri düsük oldugu icin aşı olmuştum. Bugunde deger yüksek görünuyor. Doktora göster.edim pazartesi göstereceğim sonuçları. Zahmet olmassa bi degerlendirebilir .isiniz? Sağlıklı günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HepatitB aşısı bu sefer tutmuş.
Antibiyotik:Gerekmez. Anemi:Yok. Lösemi/kan hastalığı:Yok. Mide ağrısı ve bulantı aylardan beri mi devam ediyor?
|
|
![]() |
|
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam .4 yıldir suregelen bi durum. Helikobakteri tedavisi gordum bitiyo ertesi yıl tekrarliyo.Bu yıl dahada şikayetlerim arttı o yuzden tekrar dan endoskopi istedi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|