Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji/döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerji/döküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Oranje Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Oranje Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji/döküntü
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 21:58
Merhaba hocam yeğenim için bi sorum olacaktı. 
32 aylık 96cm 17.5 kg. Geçen hafta kreşte öğlen uykudan ani olarak uyanıp kusmaya başladi. Annesi eve getirdikten sonra da aynı gün 2 defa daha kustu. İshal yok bulantı ve karın ağrısı var. Daha sonraki 2 gün hiçbir sorun yok. 3. Gün ise öğleden sonra ateş başladı. Gece 40.8 derece olup çocuk da durmayınca ateş düşürücü verdim fakat gece 39un altına ateş düşmedi. En son sabah 38.5a kadar düştü. Acilde kan ve idrar aldırdım kan ve idrar sonucu da ekte. Klamoks antibiyotik kullandık ilk dozu verdikten hemen sonra ateş tamamen düştü ve hiçbir sorun kalmadı fakat tedbiren antibiyotiğe 5 gün devam ettim. Bugün antibiyotik bırakalı 4 gün oldu ve sabah göbeğinde hafif kızarıklıklar başladı. 15 dk sonra yanağında da çıkmaya başladı sonra kollarında derken sabahtan akşama kadar artarak devam ediyor. Kaşındığını söylüyor. Bunun dışında şuan hiçbir sorunu yok arada bi karnım ağrıyor diyor sadece.Doktora götürdüm alerjik gibi durduğunu söyleyerek zaditen şurup verdi 1 doz verdim fakat iyileşme olmadığı gibi artmaya devam ediyor. Şuanda sırtı karnı kolları ayakları bacakları ensesi tüm vücuda yayılmış durumda.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120719
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Saat 55 Dakika önce Saat 09:01
Kesinlikle "allerji" değil. 
5. Hastalık değil, 2 yaşından sonra olmaz.
6. hastalık değil, yüzdeki döküntü "Kelebek kanadı gibi olurdu.
O sahtekar laboratuvar, 32 aylık çocuğun kan değerleri yanına, "Erişkin Referans Aralıklarını" yazmış.
 Bu PUŞTLAR genellikle doktorlarla çete halinde çalışırlar. Bilhassa Hastane içi laboratuvarların tamamı 
böyle çalışarak milleti dolandırırlar. 
Bu yaş için, WBC, 15.5 üstüne antibiyotik gerekir. Sizde WBC normal. 
Zaten CRP sahtekarlığı da sırf bunun için uydurulmuştur! 
Bu döküntüler ilaç döküntüsü. 
Verilen bütün ilaçları kesin, hiç doktora gitmese idiniz çocuk daha çabuk iyileşirdi.
Zaten; daha ilk ölçek Klamoks dan sonra iyileşmesi de, antibiyotiklik bir durum olmadığını gösterir. 
1 günde iyileşme hali bir tek Streptokoklara mahsustur ve bu hastalıklarda BU YAŞTA OLMAZLAR! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Saat 53 Dakika önce Saat 09:03
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.