|
Baş çevresi büyüklüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tubaa35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2023 Konum: Tür Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 55 Dakika önce Saat 16:41 |
Merhaba hocam 12 aylık erkek bebeğim için aylık kontrole gitmiştik. Kilo boy ve baş çevresi ölçüldü. Baş çevresi 49 cm çıktı biraz büyük ve bıngıldakta tam kapanmamış sık kontrol edelim sorun olmasın dendi. Bıngıldak en geç bir buçuk yaşında kapanmalı zaten dedi. Hocam bebeğim 3350 kg doğdu şu an 11 300 kg boyu 77 cm. Kendisi oturabiliyor, tutunarak yürüyor ve emekleyebiliyor. Dede anne baba kelimelerini söyleyebiliyor herhangi bir sıkıntısı yok ama söylenenlerden dolayı biraz korktum. Sadece size güveniyorum hocam. Sizce bir sorun var mı? Varsa ne yapmalıyız ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baş çevresini evde kendiniz, terzi mezürü ile ölçüp bana bildirin
|
|
![]() |
|
Tubaa35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2023 Konum: Tür Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ölçtük hocam 48,5 cm çıktı
Düzenleyen Tubaa35 - 7 Saat 18 Dakika önce Saat 18:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|