|
Faranjit, öksürük, dilde pas? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betuls ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2024 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 19 Dakika önce Saat 08:07 |
Merhaba hocam İki hafta önce boğaz ağrısı ile başlayan burun tıkanıklığı yaşamaya başladım, hiç böyle halsiz düşmeden ayakta geçiririm diye sizin önerilerinizi uyguladım. Tuzlu su gargara. Evdeki herkes oğlum eşim, diğer temaslı olduğumuz aile büyüklerimiz herkes kolayca geçirdi ama bende kaldı hala. Burun tıkanıklığı ve aşırı öksürüğüm var hala iyileşemedim. 1 hafta önce kulaklarım tıkandı şimdi düzelince iyileşiyorum diye düşünmüştüm. Aynı zamanda fibromiyalji hastası olduğum için öksürüğüm kas spazmına neden olunca duramadım gece acile gittim. Öksürdüğümü görünce boğazıma baktı faranjit olmuşsun antibiyotik gerekiyor dedi. Sabah olunca dilimi kontrol edip şüpheye düştüm. Dilimde pas görüntüsü var. Ateş yoksa da pas görüntüsü varsa antibiyotik gerekiyor mu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle antibiyotik gerekmez. Türk doktorları ASLA Grip teşhis edemezler. Yeminlidirler.
|
|
![]() |
|
betuls ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2024 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saygıdeğer hocam peki dilimdeki görüntü pas mıdır? Biraz iştahsızlaştım, ateş çıkarsa o zaman bakteriyel olduğunu düşünebilir miyiz yoksa bu seçeneği tamamen eliyor muyuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Değil, Diliniz yüzeyi; soya çekim olarak "yarıklı"! Bu tip dillerdeki yarıklarda ifrazat birikmesi olağandır.
Diş temizler gibi dilinizi de temiz tutun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|