|
uzun süreli ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2025 Saat 15:20 |
Merhabalar hocam, 3 yaş 14,5 kilo oğlum geçen cumartesi günü sabahtan ateşlenmeye başladı ve bugün 7. gün ve hala ateşi var. Ateşlenmesine alıstım da soru şu ateşi çok uüksek değil. Normalde oğlum ateşlendi mi 39-40lara varan ateşi olurdu.Ama bu ateş gün boyu 36.9-37.5 arasında gidip geliyor. Daha fazla yükselmiyor ama 1 haftadır bu şekilde devam ediyor .İştahında azalma var, ama azda olsa yiyor, burnu ara ara akıyor. Başka bir belirtisi yok hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120752 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugünden geriye yazdığım cevapları okuyun.
|
|
![]() |
|
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Hocam son bir haftada yazdıklarınızı okudum hatta ben düzenli olarak girip yazılarınızı takip ediyorum ama benzer durumla ilgili bir yazı bulamadım. Bu şekilde yazdığınıza göre grip olduğunu düşünüyorsunuz. Bu şekilde düşük seyirli uzun ateşte endişelenecek bir durum yoksa sorun yok hocam. Sizin
Düzenleyen Urazereninannesi - 09 May 2025 Saat 15:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120752 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu zamanda, endişelenecek hiçbir ateşli durum kalmamıştır!
30 sene evvel durum farklı idi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|