|
Kaşıntı mor benek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İç çamaşırlar iyi durulanmadığı zaman olabilir. İyi durulayın ve ütüleyin.
|
|
![]() |
|
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam çok mantıklı bir sebep çünkü yurt odasında çamaşırlarımız düzgün kurumuyor bazen nemli giymek zorunda kalıyoruz ve makineler düzgün yıkamıyor öneriniz için teşekkür ederim.
Düzenleyen Doğa - 26 Nis 2025 Saat 18:14 |
|
![]() |
|
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam size yukarıda bahsettiğim döküntülerin hepsi 15 gün önce geçti crebros kullandım ve 15 gün önce bıraktım o günden sonra hicbiseyim yoktu kaşıntı döküntü vs bugün tekrar döküntü çıkmaya başladı şu an kaşıntı çok az var yok gibi. Ve döküntüler yine aynı yerde başladı dirseğime ve basenime yakın yerde. Dejavu gibi aynı şeyleri yaşıyorum başlangıçları dahi aynı. Basenimdeki ilk küçük mor noktalar olarak başlayıp sonra kırmızı küçük kabarcık gibi belime yayılmıştı öncekinde bu da yine aynı olacak gibi. Neden oluyor anlamıyorum
Düzenleyen Doğa - 10 May 2025 Saat 23:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Korse veya dar/sıkan elbiseler de yapabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|