|
Geçmeyen kakada kan konusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tntn35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2021 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2025 Saat 23:43 |
Merhaba hocam. 4 ay 8 günlük erkek bebek. Dogum kilosu 3120 gr şu an 7100 gr. Dohum boyu 50 cm şu an 62 cm. Hocam 2 aylik iken ilk defa kakasinda kan görmüştüm çok az minik cizgi halinde ancak iyice bakarsan görebileceğin gibi. Çocuk alerji uzmanına götürdüğümde belli ki bir alerji durumu var ama çok düşük seviyelerde belli çünkü başka belirti yok. Şimdilik kanı ciddiye almayalım sen diyet filan yapma ek gıdaya geçmeden önce gel Bi bakalım ek gıdaya geçene kadar vücut alerjisi atlatmış olabilir dedim. Sonra sizin konuylanilgili soru cevaplarınızı ve yazılarınızı okudum. Diyet filan yapmadım hayatıma normal devam ettim. Şimdi 4-5 gündür yine kan var kazalarında cizgi cizgi seklinde. Gundu 2-3,defa kaka yapıyor. Kakasingeldigi zaman sanki karni agriyor gibi. Huysuzlasiyor kıvranıyor. Sonra gürültülü bir şekilde kaka yapıyor. Kakasi mukuslu, kanlı ve cıvık. Bu durumu atlatmak ve düzenlemek için neler yapabilirim. Kan konusunu ciddiye almamaya devam etmeli miyim. Yada alerji konusunu yine düşünmeli miym
Düzenleyen Tntn35 - 11 May 2025 Saat 23:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevapları okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|