|
Mide bulantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120787 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutlaka o üçlü araz olmalı, hatta bunlara ilaveten; bulantı/kusma da olabiliyor.
|
|
![]() |
|
slax ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://app.filemail.com/d/usevwpffvelqsih
Hocam affınıza siginarak ki cok soru sordum ve meşgul ettim sizi,dil fotoğrafını buraya yükledim. Az önce çekmiştim. Siteden yükleme yapamadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120787 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle antibiyotik gerekmiyor!
Pespembe bir dil.
|
|
![]() |
|
slax ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam wbc 16 olduğu için antibiyotigi ateşi çıkarsa başla demişti doktor ilk gün çıkmıştı başlamıştım. Ilk gun antibiyotigi kullaninca ateş tamamen düştü ancak oksuruk.basladi bu defa üçüncü günde.
acaba bakteri akcigere mi sıçradı Allah korusun . Ney yapmam gerekiyor hocam.bizim wbc yüksek olduğu için grip kuralları bal limon geçerli olmuyor değil mi. Bakteri oraya mi sıçradı acaba. Ne yapmam gerekiyor Hocam
Düzenleyen slax - 19 Saat 54 Dakika önce Saat 23:09 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
AKCİĞERE "SIÇRASA" ATEŞ NASIL OLURDA DÜŞER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Soru sormanın da bir mantığı var!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|