|
Geçmeyen döküntüler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
necla_211 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2020 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 11 Dakika önce Saat 06:47 |
Merhaba hocam oğlum 18 aylık tam olarak nezaman başladığını hatırlamıyorum ama bu kıştan önce hicboyle bisey yoktu aralıkta 4gun süren yüksek ateşli bir hastalık geçirdi antbyotik ateş düşürücü kullanmıştık ondan sonrada başlamış olabilir. İlk olarak sırtında başladı hatta onun resmini size atmıştım sıcak tutmaya bağlı demiştiniz üstünü bile ortmuyordum bide banyoda lif kullanmayida kestim o dönem sonra sırtındaki geçti daha sonra bacağında küçük önce nohut büyüklüğünde kuruluk oluştu mustela steletopia krem banyo jeli aldım kullandım pek Bi yararı olmadı o kuruluk git gide büyüdü bacağının diğer kısımlarına atmaya başladı daha sonra bütün bacağına yayıldı kollarında da çıkmaya başladı, ensesindede oluştu ve kaşınıyordu sürekli kaşımak istiyordu zaten kışa girdiğimizdendir uykuları sürekli bölünüyor sanki rahat edemediği bisey vardı gibi bacaklarının o halinin resmini ekliyorum hocam
Böyle olunca hemen cildiyeye götürdüm sürekli kaşımak istiyordu yara olacakti Doktor cildi çok kuru atopik egzamadır dedi ve Bu reçeteyi yazdi
|
|
Necla
|
|
![]() |
|
necla_211 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2020 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullandım bacakları düzeldi ensesi yeniden kaşındı kabardı krem ona iyi gelmedi dahada azdırdı sanki yine allerset surup kullandım kaşıntı biraz hafifledi derken yine ateşli bir hastalık geçirdi 3 gün yüksek ateşli hatta ateş düşürücü verdim ateşi düştüğü halde çocuk titreme nöbeti geçirdi acile koştuk orda bisuru biseyler vurdular serum falan taktılar niye öyle oldu onuda anlamadım bu arada ateş çıkınca bütün dokuntuler söndü.sanırım bağışıklık başka yere çalıştığı için, ateşi düşüp iyileşince yeniden bacaklarında çıktı ve kollarında da çıktı hatta aynen bacaklarda gibi yayıldı elimdeki kremi kullanıyorum azaliyor düzeliyor gibi oluyor bırakınca tekrar aynı oluyor ve çok kaşınıyor sürekli kaşımak istiyor mecburen allersette veriyorum kaşınmasın diye ne yapalım hocam çok çaresiz kaldik bütün yazilarinizida okudum
|
|
Necla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
Bunlarda kolunun suanki halının fotoğraflari bacaklarına kremi sürüyorum onlar şuanda söndü, kolları kotuleyince onada başladım kremi surmeye
|
|
Necla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Günde 2 defa Hipokort merhem ince bir tabaka sürmeyi deneyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
Hocam doktorun verdiği kremi sürüyorum düzeliyor sonra yeniden oluyor bu seferde hipokort alıp süreceğim ama hocam bu nedir tam olarak bir gıda alerjisi falan mıdır yememesi gereken besinler varımdır acaba yani sürekli tekrarlıyor sanki dışarıdan müdahale yeterli gelmiyor bağırsaklara alakalı bisey olabilir mi? Ya da gıda alerjisi
|
|
Necla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cildinin özelliği. Zamanla geçecek.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
Allah razı olsun hocam iyiki varsiniz
|
|
Necla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|