|
Acilll |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nouvelle ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2025 Saat 21:25 |
Hocam 6 buçuk aylık kızım yataktan düştü. Direkt ağladı. Tomografi diyorlar. Ne yapmam gerekir.
|
|
![]() |
|
Nouvelle ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 gün içinde araz çıkmaz biliyorum. Eski yazılarınızı okuyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabıt Forum kısmından: "Çocuğuma Tomografi" yazısını okuyun ve o doktorların ne kadar PUŞT olduklarını
görün.
|
|
![]() |
|
Devlet Hastanesi'ne geldim hocam boyun kırığı olabilir dedi.
|
|
![]() |
|
Yazıyı okudum şimdi hocam risklerini biliyorum tomografinin. Kafasının üstüne düşürmüş babası. Elle baktılar kafasına bişey demediler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" hocam boyun kırığı olabilir dedi."
Bildiğin SALAK!! Yapılacak bir şey yok. Öyle bir şey olsa, boyundan aşağısı FELÇ OLURDU!!
|
|
![]() |
|
Bende aynı seyi düşündüm. Uyuyma derler eskiler ya. Tam da uyku saati uyutayım mi uyandirayim mi hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kafa çarplamaları ile "uyutmanın" doğrudan hiçbir alakası yoktur.
Bu saçma sapan doktorlar yüzünden, sanki "düşen bir çocuk uyutulursa daha kötü olurmuş" gibi hayali bir hava yaratıldı. Eğer düşen bir çocukta beyinde CİDDİ bir hasar oluştu ise, çocukta DEVAMLI BİR uyku hali olur ve UYANDIRILAMAZ! (Bu ilk arazlardan biridir. Herkeste olmaz) Sizin burada çocuğu "uyutmamak" gibi bir şansınız olamaz... Uyutmayarak, hasarı önleyemezsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|