|
İnce kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 540 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 15 Dakika önce Saat 17:58 |
Hocam merhaba 3 yaş kızım karın ağrısı var kaka yapmak istemiyor diye düşündüm 1 hafta süren kaka yapmamasi durumları soz konusu oldu şimdi zorlansa da 2 günde 1 yapıyor yaparken ağlıyor acıyor diyor. Ama kakasi sert veya kabız gibi değil normal tuvalete oturmak istedi alaturka tuvalet yani orda da taşa yaparken farkettim kakasi ince ince çıkıyordu internette bir sürü kötü şey okudum endişelendim haliyle. Daha önce hiç incelemedim yani yaparken ince miydi ya da bu yaştaki bir çocuk için normal mi bilemedim size sormak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaka yaparken, zorlanıyorsa, göstermeniz gerekir.
En iyisi, bir kaç gün daha kontrol edin.
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 540 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam ne olabilir neye baktırmak gerek direk cocuk doktoruna mi gidelim malum buradaki doktorlar. Siz bize bilgi verin ona göre baktıralim kan tahlili mi ultrason mu yoksa direk muayenede mi anlaşılır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Varsa, Çocuk Cerrahı daha iyi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|