Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Yetişkinlerin Psikolojik Sorunları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 9 aylık hamileyim ve eşim çok ilgisiz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum9 aylık hamileyim ve eşim çok ilgisiz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yelizzz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: 9 aylık hamileyim ve eşim çok ilgisiz
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2009 Saat 12:12
Merhaba,36. haftamdayım.Eşim ne bebeğimizle ne de benimle hiç ilgilenmiyor.Öncekiş zamanlarda da böyleydi ama iş yoğunluğuna ailesiyle olan sorunlarına verdim hep anlayış gösterdim, hep ben durumu toparlamaya çalıştım,pozitiflik katmaya çalıştım ortama. Sonrasında söylemeye başladım sen de biraz çaba göstersen dedim,bak nasıl oynuyor bebeğimiz dedim,hep elini aldım karnıma koydum,zortaki birşeyler yaptı işte. Ama artık ben de köşeme çekildim ve aramızda resmen uçurumlar var.Düşük yapmıştım geçen sene, bu hamileliğimde de risk vardı,8. ayda erken doğum tehlikem oldu hala tokoliz görüyorum.Ama ne bir kitap karıştırıyor,ne de internete bakıyor.bebeğim doğunca olacaklardan çok endişeleniyorum. Yalnız başıma bir çocuğun sorumluluğunu alamayacakmışım gibi geliyor.O beni hep yalnız bırakacak.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 16:55
şu anda doğum yapmış olmalısınız. hayırlı olsun. bir sorunuz varsa kısa sürede yanıtlayabilirim
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.