|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zirfak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2015 Saat 09:49 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hocam merhaba
3,5 yaşında bir kızım var ve çok şükür bir sıkıntısı yok ve fiziksel ve mental gelişimi yerinde(yaşıtlarına göre) Etrafımızdakilerin genel görüşü de bu şekilde ama hep bir agızdan renginin solukluğundan dem vurup kanı eksik demekteler. Aşagıda 1 yaşında yapılan bir hemogramı var demir eksikliğinden bahsedip şurup verdi doktor. Ben sizden öğrenebildiklerimden yola çıkarak şurubu vermedim ve şimdiye kadar da bir sıkıntı yaşamadım.
3,5 yaşında yapılan hemogramda ise aşagıdaki sonuçlar çıktı WBC 9,6 RBC 4,55 3,8-4,8 HGB* 10,6 11-14 HCT 32,3 32-42 MCV 71 71-84 MCH* 23,3 25-32 MCHC 32,8 32-37 PLT 307 150-400 RDW* 15,1 11,6-14,8 Yine demir eksikliğinden bahsediyorlar. Az çok görüşünüzü tahmin etmekle beraber yine de görüşlerinizi öğrenmek isterim. Saygılar |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tahlillerde kullanilan; "Referans araliklari hatali...Cocuk Referans araliklari eriskinlerinkinden farklidir. Ya cok cahiller bunu bilmiyorlar, yada isin pustlugunu yapiyorlar.
Sakin soylenen hicbir seye inanmayin, sizin cocugun kan degerleri, yasina uygundur.. Sirf sizi abone edebilmek icin, bu sahtekarliklari yapiyorlar. Benim anlattiklarimi ve kendilerine; "sahtekar" dedigimi aynen iletin.. |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|