|
Doğum antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Puanlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 4 Saat 44 Dakika önce Saat 20:03 |
Hocam merhaba, Üç gün önce şehir hastanesinde normal doğum yaptım. Doğum ebeler tarafından gerçekleştirildi ve çok şükür her şey yolunda gitti. Taburcu olacağım gün kadın doğum doktoru sabah hızlıca yanıma uğradı, sadece hangi gün kontrole geleceğimi söyledi ve başka bir şey demeden çıktı. Sonradan reçeteme bir antibiyotik yazıldığını fark ettim, fakat doktor beni muayene etmedi. Sadece bir gün önce yapılan kan tahlillerim vardı; ilacı buna göre mi yazdı bilmiyorum. Ayrıca doğum sırasında ebeler dikiş atmıştı. Acaba bu antibiyotik, dikiş yerinin enfeksiyon kapmaması için mi verildi, emin olamıyorum. İlacın günde iki kez kullanılmasını önermişler. Şu anda emziriyorum. Bu ilacı kullanmalı mıyım, size danışmak istedim. İlacı n ismi klindan |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|