Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Orta kulak iltihabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Orta kulak iltihabı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Naem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Naem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Orta kulak iltihabı
    Gönderim Zamanı: 7 Saat 38 Dakika önce Saat 12:10
Hocam sekiz buçuk aylık kızımın bir ay önce kulağında grip sonrasında akıntı oldu o zaman sizi bilmiyordum antibiyotik kullandık kulak akıntısı olunca tekrar doktorumuza gittik bu antibiyotiğin yeterli olmadığını agumentin ile devam edeceğimizi yedi günü tamamlamam gerektiğini yoksa tekrar otit olacağını söyledi. Bende bilmediğim için kullandım. Kızımın iki gün önce tekrar kulakları akmaya başladı ateş vs yok sadece elleri ile kulaklarını çekiştiriyor ve kafasına vurdu. Dün tekrar götürdük kulak zarının yırtıldığını antibiyotik kullanmam gerektiğini yoksa kulak zarının yırtığının artacağını işitme problemi ilerde yaşayacağını söyledi alerjik şurup soğuk algınlığı ilaçları yazdı. Kızımda çoklu besin alerjisi var bu arada hocam. Doğduğu zamandan itibaren dört kutu antibiyotik kullandık üç aylıkken boğmaca dediler önce sonra bronşiolit eğer kullanmazsam astima çevireceğini söylediler. Geçen seferde sizin yazılarından anladığım kadarı ile soğuk algınlığı için antibiyotik kullandırdılar sonra otit için. Dün kızıma illadin damla aldım akıntı devam ediyor antibiyotiğe başlamadım artık beşinci kutu çok fazla bu böyle sürüp gidecek yoksa kızım çok hassas atopik dermatit alerji kilo ve boy problemi var evde kreşe giden abisi olduğu için sürekli hasta oluyorlar. Şuan kulaklar akmaya devam ediyor yazdığı antibiyotik zimoks galiba. Akıntısı sarımsı yeşilimsi jel gibi ne yapmamı önerirsiniz ekstra yapabileceğim bir şey var mı? Akıntısı üç
Gündür devam ediyor. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.