Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ramoitid mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ramoitid mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zor anne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zor anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ramoitid mi
    Gönderim Zamanı: 17 Saat 42 Dakika önce Saat 02:21
Merhaba hocam 4 yasinda ki oglum için size yazmıştım parmaklarım agriyor diyor takip edin demiştiniz dayanamadık doktora gittin tam kan sayımı yapildi tum testleri normal çıktı doktor şimdilik bir şey yok dedi rf değeri normal çıktı ama bu hastalık genelde gozde başlar dedi o bunu dedikten sonra son zamanlar oğlumun ne zaman atesi çıksa gözlerim yanıyor dediği farkettim grip oluyor atesi çıkıyor ilk şikayeti gözlerim yanıyor oluyor sizce ne yapmalıyım kan testleri normal çıktı şuan yine hafif atesli grip gibi gözlerim yanıyor dedi goz doktoruna gideyyimmi onun haricinde demiyor bir sey parmak hareketlerinde devam ediyor kendi yapiyor gun içerisinde sürekli parmaklarını oynatiyor
Yukarı Dön
Zor anne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zor anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Saat 40 Dakika önce Saat 02:23
O hastalık olsaydı kesin cikarmiydi kan testlerinde  goz doktoruna götürsem bir sey varsa anlarmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120901
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Saat 44 Dakika önce Saat 08:19
Sözümü dinlemeyenler, işte böyle şarlatanların elinde, abone edilirler! 
Bir defa bu yola girildimi, sonu gelmez. Bitmeyecek, Göz diyecekler, Kalp diyecekler, Nöroloji diyecekler.
Siz bilirsiniz.
Yukarı Dön
Zor anne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zor anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Saat 39 Dakika önce Saat 08:24
Yok hocam doktorumuz cok iyiydi bir sey yok dedi d vitamini düşük ampul yazdı sadecw bize açıklama yaparken bu tarz bir rahatsızlıktan ilk gozde sorun olur dedi en son ne zaman goze gittiniz diye sordu sadece ben cok evham yapiyorum sizin dedikleriniz benim için çok önemli o goz doktoruna götürün demedi hatta turkiyede kalan nadr iyi doktorlardan ben bir türlü kafamdan atamiyorum bunusuan grip hafif atesi var gozum yanıyor diyor her gripte  goz yanarmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120901
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 54 Dakika önce Saat 11:09
Bazı virüsler, göz kapaklarının içlerini de tutarlar. Gözün içini DEĞİL! 
Juvenil Romatoid Artritde ise; gözlerdeki hadise, gözün içinde olur! Gözlerde yanma, batma olmaz. 
İritis veya Üveit olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.