|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayse.doruk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2008 Saat 21:59 |
hocam iyi akşamlar diliyorum,
14 aylık bir oğlum var daha yeni yürümeye başladı.gece çok sık uyanıp emmek istiyor hele şu aralar yeni diş çıkarttığından olsa gerek ağlayarak uyanıyor yatıştırmaya çalışıyorum.son dönemlerde hareketlenmeside arttığından olsa gerek bazen uykuyla uyanıklık arasında bebeğimin yataktan düştüğünü yada komidinde oturduğunu yada tuvalet masasına çıkmaya çalıştığını (ki bunları gerçektede yapmaya çalışıyor )rüyamda görüyorum rüyamı onuda bilmiyorum çünkü kendimi yatakta uzanmış kenardan tutmaya çalışırken yada komidine uzanmış kucaklamaya çalışırken buluyorum.ve bu durum beni endişelendiriyor.bu durum uykusuzluk ve yorgunluktan kaynaklanıyor olabilirmi?yoksa psikolojik yardım almalımıyım?
Bu arada oğluma kendim bakıyorum işten ayrıldım.aile büyüklerinin desteği yok annem vefat ettiği için.oğlumla iletişimimiz oldukça güzel hiç bi problem yok diyebilirim.birbirimize çok bağlandık haliyle.eşimde çok fazla yardım etmiyor.
ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.saygılarımla Düzenleyen ayse.doruk - 25 Şub 2008 Saat 11:27 |
|
ayse.doruk
|
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16089 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5181
Uyku sorusu daha önce bir kaç kere sorulmuştu, buradan bakabilirsiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|