|
Bebeğim beslenmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aeha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 38 Dakika önce Saat 22:45 |
Hocam ben 2 kızımı sizin desteğinizle büyüttüm. Şimdi bir arkadaşım benim geçtiğim yollardan geçiyor, size danışmak istedim. Bana yazdıklarını aynen yazıyorum.
"Kızım 35. Haftada doğdu. 2385 gr , 46 cm'idi. Şu an 5 aylık kilo 6420 gr, boy 64 cm, baş çevresi 40.5 cm. 1 ay anne sutü mama karışık beslendi çoğunluk mama ile beslendi , sonra sadece mama devam etti sütüm kesildi, sürekli gazlı kabız bir bebekti hala gaz ve kabızlık devam ediyor , son 3 aydır mama biberon reddi vardı , son 10 gundur uyanıkken hiçbir şekilde biberon almıyor, emmiyor. uyku arasıda cok az 50-60 değişiyor içtiği gunluk 350-400 ml toplamda. Gastro cocuk doktoru reflüden olabilir deyip reflü için şurup verdi, başladım ama henüz bir değişiklik yok. Endoskopi yapmak gerekebilir dedi, yaptırmak istemiyorum ne yapayım?"
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|