Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğim beslenmiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebeğim beslenmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aeha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 68
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aeha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeğim beslenmiyor
    Gönderim Zamanı: 8 Saat 19 Dakika önce Saat 22:45
Hocam ben 2 kızımı sizin desteğinizle büyüttüm. Şimdi bir arkadaşım benim geçtiğim yollardan geçiyor, size danışmak istedim. Bana yazdıklarını aynen yazıyorum.
"Kızım 35. Haftada doğdu. 2385 gr , 46 cm'idi. Şu an 5 aylık kilo 6420 gr, boy 64 cm, baş çevresi 40.5 cm. 
1 ay anne sutü mama karışık beslendi çoğunluk mama ile beslendi , sonra sadece mama devam etti sütüm kesildi, sürekli gazlı kabız bir bebekti hala gaz ve kabızlık devam ediyor , son 3 aydır mama biberon reddi vardı , son 10 gundur uyanıkken hiçbir şekilde biberon almıyor, emmiyor. uyku arasıda cok az 50-60 değişiyor içtiği gunluk 350-400 ml toplamda.
Gastro cocuk doktoru reflüden olabilir deyip reflü için şurup verdi, başladım ama henüz bir değişiklik yok. Endoskopi yapmak gerekebilir dedi, yaptırmak istemiyorum ne yapayım?"
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.