|
Uzun süren ateş ve döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon!! Kesinlikle "allerji" değil!
2-3 günde kendiliğinden geçer.
|
|
![]() |
|
Ahmet2434 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2025 Konum: Türkiye Durum: Aktif Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
Hocam şimdi kızıl da değil demi kaç gündür yazılarınızı okuyorum şuan ateş 37 çıktı
|
|
![]() |
|
Ahmet2434 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2025 Konum: Türkiye Durum: Aktif Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
5 gündür böyleyiz hocam dildede kırmızı çilek görünümü var hep yattı kalkinca başım dönüyor diyor kafasının arkasını gösterdi hep birde ateş de mi bilmem ama yürümekte zorlanıyorum dedi
Düzenleyen Ahmet2434 - 10 Saat 2 Dakika önce Saat 10:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
Strep A testi yaptırayım mi hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
Değerli Hocam strep A testi yaptırdım çok şükür negatif sizin gibi doktorda gribal enfeksiyon sonucu dedi geçer bı antibiyotik verdi onuda hemen sulandırma dedi ateşi çıkarsa başlarsın dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ateş+Koku+Pas değerlendirmesi yapsa idiniz, bu kadar işlere girmezdiniz.
Ayrıca da, OLSA BEN SÖYLERDİM!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
Kıymetli hocam ateş zaten yüksekdi hep 4 gün boyunca dildeki pas azdı ama bugün koku vardı nefesinde ateş düşük şimdi gözler kızardı burun akıntısı sulu bir şekle döndü döküntüler de ilk yüzdekileri farketmistim şimdi yuzdekiler geçti kollardaki ateş düşünce daha soluk duruyor.Kızmayın hocam daha çook şeyler ögrenecegiz sizden
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|