|
İdrar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mavimavi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 20:39 |
Hocam şuan 5 yaşında 2.5yasinda idrar yolu enfeksiyonu olmustu iyileşti şimdi idrarında toz gibi dökuntu var kendi klozeti ayrı klozeti iki gün yikamayinca sert tabaka oluşuyor Dr idrar kristali olabilir dedi günde iki su bardağı su anca icirebiliyorum hergun et peynir yiyor Dr et ve peyniri azalt bol su içir dedi henüz idrar tahlili yaptirmadik kilo 16 böbrekte taşa dönüşebilir dedi günde iki kez idrar yapıyor idrar sarı bazen beyaz sizin öneriniz ne olur tesekurker saygilar
Düzenleyen Mavimavi - Dün Saat 20:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyeti???????
|
|
![]() |
|
Mavimavi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- İdrar hiçbir zaman; "beyaz" OLAMAZ!!! Su beyaz değildir!!!!!!
2- O gördüklerinizin "idrar" ile ilgisi çok şüpheli! 3- Mutlaka bir "İdrar Tahlili" yaptırıp bana yazın. Beraberinde, D vitamin de baktırın. 4- Türklerin tamamında D vitamin eksikliği vardır! Mutlaka bir D vitamin ölçtürüp bana yazın.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam idrar kolay kan en kısa zamanda yaparız hocam bu yaşta 5 bardak su fazla değil mi yada ben mi iciremiyorum en fazla iki su bardağı kadar içer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Su içmesi için sakın zorlamayın. Sevdiği meşrubat da olur ki, henüz teşhis konulmuş da değil.
|
|
![]() |
|
Hocam dedikleri gibi et ve peynir vermeye devam edeyim mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|