|
Kronik sinüzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Karadenizli1i ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2025 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karadenizli1i
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 31 Dakika önce Saat 09:00 |
Kendim için soruyorum. Mart başında çok ağır bir grip geçirdim iyileşmem çok zaman aldı. Sonrasında alnımda göz altlarımda burnumun kenarlarında bir basınç ve ağrı hissediyorum. Eğilip kalkarken başım inanılmaz zonkluyor ve anlık bi göz kararması yaşıyorum. Ayrıca başımın üst kısmı ve enseme doğru ince ince sızı şeklinde bir ağrı hissediyorum. Gözlerim yanıyor ve burun akıntım yeşil, yoğun bir şekilde geliyor. Gündüz burnum bir akıyor bi tıkanıyor gece ise tamamen tıkanıyor. 2 aydır tam iyileşiyorum herhalde diyorum aynı bu şekilde tekrar tekrar başlıyor. Ayrıca daha önce ateşim çıkmamıştı ama bu sefer iki gündür akşam olunca ateşim çıkıyor. Doktor kronikleşmiş sinüzit dedi. Agumentin verdi. Sümkürmek yok günde 2 3 defa tuzlu suyla yıkama yapabilirsin dedi. Sizce teşhis ve tedavi doğru mu boş yere yanlış ilaç kullanmak istemiyorum bu kış çok fazla hasta oldum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinüzitlerde, hadise,Türk doktorlarının zannettikleri gibi mikrobik değildir! Türk Tıp fakülteleri'nda 50 senedir
Fizyopatoloji dersi okutulmadığı için bilemezler! Griplerde oluşan ödemin, sinüs ağızlarını kapaması sonucu, oluşurlar. İliadin DAMLA, 5 gün, günde 2x4 damla, sırt üstü yatar ve baş aşağı sarkar durumda damlatın. Ev halkı damlatabilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Saat 28 Dakika önce Saat 10:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|