Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uzun süren ateş ve döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Uzun süren ateş ve döküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120933
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 38 Dakika önce Saat 10:10
Viral enfeksiyon!! Kesinlikle "allerji" değil!
2-3 günde kendiliğinden geçer. 
Yukarı Dön
Ahmet2434 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ahmet2434 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 35 Dakika önce Saat 10:13
Hocam şimdi kızıl da değil demi kaç gündür yazılarınızı okuyorum şuan ateş 37 çıktı  
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ahmet2434 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 28 Dakika önce Saat 10:20
5 gündür böyleyiz hocam dildede kırmızı çilek görünümü var hep yattı kalkinca başım dönüyor diyor kafasının arkasını gösterdi hep birde ateş de mi bilmem ama yürümekte zorlanıyorum dedi 

Düzenleyen Ahmet2434 - 15 Saat 26 Dakika önce Saat 10:22
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ahmet2434 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 9 Dakika önce Saat 10:39
Strep A testi yaptırayım mi hocam 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ahmet2434 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Saat 12 Dakika önce Saat 13:36
Değerli Hocam strep A testi yaptırdım çok şükür negatif sizin gibi doktorda gribal enfeksiyon sonucu dedi geçer bı antibiyotik verdi onuda hemen sulandırma dedi ateşi çıkarsa başlarsın dedi.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120933
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 9 Saat 42 Dakika önce Saat 16:06
Ateş+Koku+Pas değerlendirmesi yapsa idiniz, bu kadar işlere girmezdiniz. 
Ayrıca da, OLSA BEN SÖYLERDİM!!
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ahmet2434 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 57 Dakika önce Saat 19:51
Kıymetli hocam ateş zaten yüksekdi hep 4 gün boyunca dildeki pas azdı ama bugün koku vardı nefesinde ateş düşük şimdi gözler kızardı burun akıntısı sulu bir şekle döndü döküntüler de ilk yüzdekileri farketmistim şimdi yuzdekiler geçti kollardaki ateş düşünce daha soluk duruyor.Kızmayın hocam daha çook şeyler ögrenecegiz sizdenSmile teşekkürler hocam iyiki varsınız 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.