|
HPV |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adyali ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2024 Konum: Nevsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Saat 43 Dakika önce Saat 10:28 |
Smear sonucu temiz ama yoğun inflamasyon ASCUS diye bi aonuç geldi; bunun sonucunda HPV testini yaptırmalısın
Kadir bey kadin dogum doktoruma gittim muayene icin sonucum temiz çıkmış ama böyle söyledi. 29 yaşındayım asi olmadım biran önce olmalıyım cok tedirgin oldum .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120950 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşınızı OLUN.
Beraberinde Antibiyotik tedavisi de gereklidir.
|
|
![]() |
|
Adyali ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2024 Konum: Nevsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yara olduğunu söylemişti muayenede. Flagyl 500 tablet birde fitil kullanıyorum . Bunlar bitince HPV testi olmami söyledi endişelenmeli miyim Kadir bey baska yapmam gereken bir şey var mıdır?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120950 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim branşım değil. Belli bir yere kadar bilgi verebilirim.
Başka bir Kadın-Doğum doktoruna da danışın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey, Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tavsiyeniz benim için çok kıymetliydi. Uygun bir Kadın-Doğum uzmanına da danışacağım.
İlginiz ve yönlendirmeniz için tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|