Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yetişkin ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yetişkin ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 330
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yetişkin ates
    Gönderim Zamanı: 31 May 2025 Saat 22:34
Hocam eski mesajimi kaybettim . Eşim için yazmıştım enfeksiyon kliniğinde yatıyor diye. Tüm tahlillere bakılmisti birşey bulunamamıştı. 6 gündür ateş atağı var fakat hiçbir bulgu yok . Hocam bugün BT on raporda apandiskin etrafında kalınlaşma çok sayıda lenf nodu cekumda kalinlasma vs bulgular çıkmış. Hocam ateş hiç düşmüyor parasetamol veriyorlar 3 saat fena değil sonrasında aniden 39.5 oluyor. 1 kez non Steroid verdiler 8 saat iyilik hali oldu. Tazocin 3*1 tedavisi . Crp 235 . Hocam bugün bu bulguları görünce flagy eklendi. Hocam chorn hastalığı olabilir mi apandisitten suphelendiler fakat hiçbir bulgu yok . Apandisit ? Yazıyor BT de 
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 330
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 07:53
Hocam ferritin ateşin 2. Günü 369 iken 6. Günü 1010 gelmiş 
Hemoglobin 14.5 iken 13.4 e düşmüş hocam Allah korusun lösemi falan olabilir mi ya da bu batindaki bulgular malingnite olabiliir mi ya da bu veriler otoimmun birşeyi mi dusunduruyor sedim yükselme eğiliminde 37 gelmiş . Ateş 7 gün oluyor hala aynı.  Ateş ve baş ağrısı harici hiçbir şikayet yok. Oralini stopladilar.  Olası akut batın için. Wbc normal . Ast alt normal troidle ilgili herşey normal

Düzenleyen TubaKısa - Dün Saat 07:56
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116965
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:22
Benim branşım değil. Bir Cerrah ile görüşün.
Benim tahminim; bir vakit "Apandisit" geçirmiş ve Plastron oluşmuş, şimdi onun reaksiyonu. 
Alınması gerekir.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.