|
İç dudak kesiği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 07:32 |
Merhaba hocam 4 yaşındaki oğlum dün koltuktan atlarken yüz üstü düştü dişleri alt dudağa geçip kesti dudağının iç tarafını acile götürdüm hemen iki tane dikiş atıldı eve geldim yarım saat sonra baktım dikişleri çıkarmış oğlum nasıl yaptıysa bidaha götürdüm acile dikiş tutmaz aynı yerden diyip bitane sprey bide calpol ve antibiyotik verip eve yolladılar sadece spreyi alıp geldim ama çok tedirginim bu yara dikişsiz kapanır mı hocam biraz derin çünkü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağız içi DİKİLMEZ!!
Tükrük etkisi ile ağız içi yaralar çok kısa sürede kapanır. Sadece 2 gün çok sıcak gıdalar tüketmesin.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun içimi rahatlattiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|