|
Kulak tüpü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zhanne3 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2024 Saat 21:30 |
Hocam merhaba,
eski cevaplarınızı okudum çok üzgünüm:( 2 senedir okul döneminde neredeyse her ay kulak enfeksiyonu geçirmesi ve sıvının azalmaması sonucu kızıma 8 ay önce tüp takıldı (8 yaşındayken) tüp sonrası 3 gün irin şeklinde çok fazla akıntısı oldu ve bitti(siprogut kullandık malese).tüp varken yine enfeksiyon geçirdi 2 kez ancak kulak akıntısı ile ateşsiz bir şekilde kendiliğinden geçti. şimdi ise tüplerimiz düştü okullar açıldı ve yeniden kulak ağrısı başladı başa döndük sanırım:(( geç mi kaldık tedavi için tüp ameliyatı geçirmiş çocukta iyileşme şansı yok mu, iliadin damla bizde işe yarar mı? cevabınız benim için çok önemli şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İliadin damla, benim anlattığım şekilde kullanılırsa, süper işe yarar.
Tam bir tuzağa düşmüşsünüz. İnşallah İliadin ile bir daha böyle can sıkıcı durumlar yaşamazsınız.
|
|
![]() |
|
zhanne3 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam eylülden bu yana kulak ağrısı olduğunda damlayı dediğiniz gibi kullandık gerçekten sıkıntı yaşamadık tüpler düştü diye biliyorduk (meğer sadece biri düşmüş) dün tek kulak ağrısı ateş ve çok yoğun bir akıntıyla kulak tüpü çıktı kulağından ve akıntı devam ediyor, iki tüp te düştü şimdi delikler kapanacak ve tekrar enfeksiyon olacak diye çok korkuyorum artık 9,5 yaşında ama bir türlü gitmiyor bu enfeksiyon bizden, ne yapacağız ya sürekli antibiyotik ya tekrar tüp diyorlar sonrası için sizin fikriniz çok önemli benim için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakın üzülmeyin, Ben meslek hayatım boyunca, hiçbir hastama, "tüp" taktırmadım, tamamını İliadin ile
hallettim. " ya sürekli antibiyotik ya tekrar tüp diyorlar" Derler!!! Puştuğun sınırı yok!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
🙏🏻hocam peki öneriniz nedir
bir de iliadin damlayı kış aylarında enfeksiyon olmasa da koruyucu amaçlı kullansak bir faydası olur mu örneğin her hafta ikişer damla gibi
Düzenleyen zhanne3 - 31 May 2025 Saat 15:43 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Öyle; "koruyucu amaçlı" diye bir şey yok.
Gerek (kulak ağrısı) olduğunda kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|