|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balkongülü ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2019 Saat 23:14 |
Merhaba kadir bey
4 yaşında oğlum 104 cm boy 15.2 kilo her kışı hasta geçiriyor burnu kasım ayında bir tıkanıyor hazıran ayına kadar devam ediyor şimdiye kadar sayenizde kulak ağrıları ve gripleri atlattık ama burun tıkanıklığı mahvediyor bizi her gittiğimiz doktor geniz eti ve ameliyattan bahsediyor sizin önceki yazılarınızı okudum hatmettim Uykuda sıçrıyor nefes alamadığı için yemek yiyemiyor çok zayıf ve güçsüz. Seneye okula baslayacak ve cok endiseliyim. bir mesajda bu cevabi vermisiniz "Tarif edilen çocuklar, "geniz eti" dolayısı ile öyle olmuyorlar.. Soya çekim olarak yüz yapıları öyle olduğundan, burun boşlukları dar olduğundan; geniz eti, diğer çocuklara nazaran daha problemli oluyor. Uykuda "apneleri" ( nefes tutmaları) oluyorsa, ameliyat gerekebilir. Ben olsam, acele etmem, bu yazı deniz kenarında geçirir ve çokça denize sokarım, düzelme olmazsa, "Sonbahara" ameliyat ettiririm." Bu cevap bizi biraz huzursuz etti ne önerirsiniz artık güvenebileceğim doktor da bulamıyorum çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etmeyin.. Bu ameliyatlar oyle basit ameliyatlar degildir.. Daha gecenlerde gene 5 yasinda bir cocuk Bademcik ameliyati sonucunda vefat eti!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|