|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sese ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2019 Saat 01:26 |
Kadir Bey merhaba, 11 yaşındaki oğlumun göz altlarında ve göz içinde çıkan bu kızarıklıkları size danışmak istedim. Önce sağlık ocağındaki doktora sordum, ne olduğunu anlayamadı ve çocuk doktoruna götürmemi tavsiye etti, stilex jel kullanabilirsiniz dedi. Çocuk doktoruna götürdüm, o da alerjik olduğunu söyleyip coresatin (pembe) sürmemizi, kızarıklık yayılırsa ovadril kullanabileceğimizi, gözünün içindeki kızarıklıklar geçmez de artarsa göz doktoruna gitmemiz gerektiğini söyledi. Kızarıklıklar ortaya çıkmadan bir gece önce hafif burun akıntısı olmuştu, ertesi gün bu tablo ortaya çıktı ama burun akıntısı, ateş vs hiçbir şey yok, sadece ilk zaman gözünün ağrıdığını söyledi, şimdi o da yok. Sizin görüşünüz nedir acaba ne tavsiye edersiniz? Aşağıya fotoğraf ekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
sese ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim acilmiyor. www.yollayap.com dan gonderin... Muhtemelen Gribe bagli.. Eli ile ogusturdugu icin olmustur, ellerini gozlerine goturmesin.. Goruyorsunuz, Turk doktorlari, bilemedikleri her bir halta'a Allerji diyorlar..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
şimdi açılıyor mu acaba? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eli ile fazlaca OVUSTURMUS!! Capaklanma olmadigi surece, bir sey gerekmez.. 1- Griplerde; gozlered batma hissi olur ve Bilhassa cocuklar cok gozlerini kasirlar, ellerini uzak tursun.. 2- Cok uzun sure, gozlerini kirpmadan;TV, Bilgisar veya Cep telefon ekranlarina bakmasin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|