|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Puanlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2025 Saat 19:31 |
Hocam 45 yaşında kadınim.Birkac gün önce boynum tutuldu , sırtıma kadar ağrı yaşıyorum.Sag taraf Kulak ve boğazım bile ağrıyor .Dün itibariyle beynim uyuşuk ,sanki samanla dolu, baş ve bütün diş etler ağrıyor. Aşırı bir halsizlik elimi kipirdatacak halim yok, uyusam da dinlenmiş kalkamıyorum. Bunlarla birlikte tükenmişlik hissi. Neyim var sizce hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117001 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geçiriyorsunuz.
Adele ağrılarınıza masaj ve sıcak tatbiki iyi gelir.
|
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Puanlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
5 gündür metformin kullanıyorum. Bu ilacın yan etkisi olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117001 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|