|
Boğaz ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nazokerem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2021 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nazokerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 12:14 |
Merhaba hocam 17 aylik 9.5 kilo oglum 3 gun önce ateşlendi ve bogazi ağrıyor. Simdi ateşi hafif ancak bogaz ağrısı devam ediyor. Ağrısı oldugu icin ek gida almıyor ve ememiyor. Agrisini azaltsin diye iki defa calpol verdim ama cok ise yaramadi. Çocuk acile gittik bogaz enfeksiyonu var dedi antibiyotik yazdi ancak dilde pas görüntüsü ve agizda pis koku olmadigi icin antibiyotik kullanmadik Tantum verde spreyi 17 aylik bebek kullanabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117044 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe, ağız kokusu da yok iken ne diye bunlara gidersiniz ki? Limonata olarak (bal-limon) verin. 2-3 yudum alsa bile etkili olur.
|
|
![]() |
|
Nazokerem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2021 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nazokerem
Hocam ağrıdan çok ağlıyordu beslenmeyi de kesince korktuk gittik. İlginiz için teşekkürler iyi çalışmalar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117044 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dondurma verin!! Hem ağrısını alır, hem beslenmiş olur.
NOT: Dondurma aleyhindeki lafların tamamı, pahalı olduğu için, çocuklar çok yemesin diye uydurulmuştur. Eski zamanlarda, çocukların yedikleri "göze batardı"!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|