|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asrın efe ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asrın efe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2017 Saat 15:34 |
hocam mrb 01/05/2016 doğumlu bir oğlum var 3. ayından itibaren sürekli kusmaya başladı. çocuk doktorumuz gaviscon infant yazdı günde 3 defa aç karnına vermemizi söyledi, sonrasında oğlumun gece uyumaması üzerine tekrar doktora götürdüm bana bebeğin yatakta kendini geriye doğru kasıp kafayı geriyemi atıyor dedi evet dedim.midesinde reflü var ve buda boğaz borusuna doğru yanma yapıyor ve rahatsız ediyor dedi ve gastroenteroloji ye götürmemizi söyledi ve gittik bizden idrar ve gaita testi istedi istenilen gaita testi 10 gün sonra sonucu çıktı ve temiz tüm tahliller temiz ama bebeğim geceleri rahat uyuyamıyor sürekli yüzüstü dönüp midesinin üzerine doğru yatıyor öyle biraz rahatlıyor hatta bazı geceler biz kucağımıza alıp kolumuzun üzerine yüz üstü yatırıp uyutuyoruz. ve bizden endoskopi istediler bende daha çok küçük olduğu için kabulk etmedim ama kamerayla mideyi görmeden tedavi uygulayamayız denildi. biz hala gaviscon kullanıyoruz ama biraz doyuncaya kadar yemek yese hortum gibi kusuyo yani hep az az yiyo bu durumda sizin düşünceniz nedir hocam biz ne yapıcağımızı bilemedik.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117051 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar; doktor filan degil!!! Zaten simdiki doktorlar; Astim, Reflu ve Allerji'den baska bir teshis bilmezler.. EGER, KILOSU: 9,8kg'dan fazla ise, butun sikayetleri asiri beslendiginden dir!! SAKIN, o aptallarin gazina gelip, "endoskopi" filan yaptirmayin.. Bir yorum yapabilmek icin, once; dogdugundan beri elinizde kayitli olan BUTUN kilo degerlerini bana yazin... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|