|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2015 Saat 17:37 |
MerhalarKadir hocam.
14.5 yasindaki kizim atesli griple uyaninca okul raporu icin saglik ocagina goturdum.Gitmisken ac kan tahlili istedim.Sonuclari degerlendirmenizi rica ediyorum. Grip haricinde normal hayatinda şikayetlerimiz;arada ense kisminda bas agrisi , bas donmesi (basitce goz dibi muayenesi yapildi) , bel gobek bolgesinde tuylenme ve boyun, şakak bolgelerinde sert killar.Ayrica onu buyuturken sizi tanimadigimdan yeterince sut urunu sevdiremedim. Bulundugu yas itibari ilede ne kadar sut ve sut urunu tuket desemde dinletemiyorum.(boy +kilo iyi.) Kemiklere yeterince kalsiyum oturamazsa gelecekte sorun olacagini dusunuyorum.açlık kan şekeri bakılmamış ,baktıralımmı? Eksikligini nasil giderebilirim? Cok sagolun. ![]() Düzenleyen kıvanç - 08 Eki 2015 Saat 19:11 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onemli bir sey yok.. Baska bir tehlil de gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|