|
Hocam acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Naem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 10:19 |
Hocam dokuz aylık kızım kulak akıntısı olmuştu kulak zarı yırtıldı demişti doktor antibiyotik yazdı doktor bir gün kullandık sonra bıraktık üzerinden iki hafta geçti başka doktora kontrole götürdüm kulağında yırtık yok enfeksiyon var iğneli antibiyotik kullanması lazım iki kulağı kızarık ve şişmiş dedi. Kızımın ateşi vb yok gece uykusu düzenli ağlıyarak sık uyanıyor güm içerisinde ekstra bir huzursuzluğu yok ne yapmam gerekir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117051 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN bunların hiçbirinr inanmayın!
1- Çocuğun kulağı ağrıyor mu?? Ağrımıyorsa zaten söylenenlerin tamamı yalan! 2- Kulak zarında yırtık (delinme) olsa bile o kulağa damla yapılmadığı sürece, kendiliğinden düzelir. Ayrıca da, kulak zarının yırtılmasının sebebi, orta kulakta biriken sıvıdır! Zar deliğinde bu sıvı dışarıya akar! Böyle bir akıntı oldu mu? 3- SAKIN ağrıyan kulağa bir şey damlatmayın. 4- Ne yapacaksınız?? Türkiye'de; Çocuk ve KBB doktorlarına inanmayacaksınız. Yazılarımı okuyacaksınız ve kendiniz halledeceksiniz. Öncelikle; Yazarlar kısmındaki ilgili 2 makaleyi okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2025 Saat 10:40 |
|
![]() |
|
Naem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dört gün sarımsı yeşil bir günde daha saydam jelimsi bir akıntı oldu kulağına hiç bir şey damlatmadım illadinden başka bir şey kullanmadık. Şimdi bugün panik oldum ilerlemiş enfeksiyon diyor doktor makalelerinizi okudum çocuk sürekli huzursuz değil sadece geceleri sık uyanıyor bazen sağ kulağını çekiştiriyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117051 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN inanmayın ve sadece benim anlattıklarımı uygulayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|